دعوت از همکاران برای شرکت در مباحث کلینیک مجازی

از همکاران گرامی،  دبیران محترم زیست شناسی به ویژه سرگروه های ارزشمند نواحی خواهشمندیم که در مباحث ارزشمند کلینیک مجازی دبیرخانه کشوری شرکت فرمایند و از نام قم نیز در نام کاربری خود استفاده فرمایند تا میزان فعالیت آنها از بقیه مجزا و مشخص باشد. امید است که به زودی کلینیک مجازی به بانک ارزشمند و ماندگاری از سوال و جواب های زیستی تبدیل شود.

 لینک کلینیک مجازی :

کلیک نمایید

 

 

تولید آنتی بیوتیک ازمغزسوسک حمام

تولید آنتی بیوتیک ازمغزسوسک حمام سیمون لی (Simon Lee) میکروبیولوژیست در تاریخ ۷ سپتامبر در نشست میکروبیولوژی عمومی که در دانشگاه ناتینگهام انگلستان برگزار شد، بیان کرد که در یک آزمایش عصاره مغز و دیگر بافت های عصبی سوسک آمریکایی (Periplaneta america) و ملخ بیابان (SchistoCerca gregaria) قادراست در آزمایشگاه بیش از 90 درصد باکتری های استافیلوکوکوس آئورس و اشرشیا کولی مقاوم در برابر متی سیلین (آزمایش حساس یا مقاوم بودن باکتری ها نسبت به این ماده) را از بین ببرند ـ بدون اینکه به سلول های بافت انسانی آسیب برسانند. به گفته لی، تولید آنتی بیوتیک های ویژه توسط سوسک ها برای محققان غافلگیرکننده نیست. این حشرات اغلب در شرایط غیر بهداشتی به سر می برند که تحت این شرایط مجبورند با باکتری های مختلفی مبارزه کنند. «از این رو منطقی است که آنها روش هایی را برای دفاع از خود در برابر میکروارگانیسم ها به کار گیرند.» در ادامه تحقیقات آشکار شد که ۹ ملکول مسئول فعالیت های ضد میکروبی در بافت ملخ می باشد گر چه این مقدار، تعدادی است که تاکنون شناسایی شده است. همچنین تیم تحقیقاتی در حال کار بر روی جزئیات ترکیبات ضد میکروب سوسک نیز می باشد. کارل لوونبرگر (Carl Lowenberger) انگل شناسی از دانشگاه فراسر سیمون در بورنابی کانادا اظهار می دارد که این ترکیبات ملکولی ممکن است در کنار یکدیگر کارایی داشته باشند. وی می افزاید: احتمال دارد تجمیع مقدار زیادی از این ملکول ها برای مبارزه با یک عفونت در انسان مورد نیاز باشد و شاید در آینده ملکول هایی که هنوز شناخته نشده اند در مبارزه با عفونت های انسانی مفید از کار درآیند.

ایران بیودیزل

سایت ایران بیودیزل http://www.biodiesel.ir/fa/

خوراکی‌های ضد درد

 

 

 

سلامت نیوز:یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به خواص برخی مواد غذایی گفت: بعضی از مواد خوراکی می‌توانند درد را کاهش دهند و سبب تسکین آن شوند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، دکتر رضا صفوی افزود: دردهای مزمن به حدی نافذ و شدید هستند گاهی اوقات حتی با استفاده از دارو‌ها نیز نمی‌توان باعث تسکین موقت آن‌ها شد.


وی گفت: از هر ۵ نفری که مبتلا به درد مزمن هستند معمولاً ۴ نفر آن‌ها درمان‌های جایگزینی مانند خوردن مواد غذایی تسکین دهنده درد را امتحان کرده‌اند. افراد توانسته‌اند با خوردن این غذا‌ها به تسکین درد خود کمک کنند.
صفوی تصریح کرد: مهمترین خوردنی‌های تسکین دهنده درد عبارتند از: قهوه، زنجبیل، روغن زیتون، ماهی، زردچوبه، انگور قرمز، نعناع، گیلاس ترش، پرتقال و آویشن.
وی افزود: انگور قرمز حاوی یک ترکیب شیمیایی به نام رسوراترول است که خاصیت ضدالتهابی دارد. در خوراکی‌هایی مانند میوه توت می‌توان این ترکیب شیمیایی را یافت. رسوراترول باعث متوقف ساختن سلول‌هایی می‌شود که در افزایش درد مؤثر هستند. این ترکیب شیمیایی در مقابله با درد مؤثر است. با ترکیب رسوراترول و زردچوبه و مصرف این ترکیب می‌توان توانایی بدن را در مقابله با التهاب افزایش داد. مواد غذایی همچون آناناس، کرفس، درخت بید، ریحان و زیره نیز خاصیت ضد التهابی، ضد درد و ضد تورم دارند و درد مفاصل را کاهش می‌دهند.

خوراکی‌های ضد درد:
زردچوبه:
کورکومین فعال زردچوبه و یک آنتی‌اکسیدان قوی است. خواص ضدالتهابی و ضد درد دارد زردچوبه یک روش محتمل برای تسکین درد مزمن بیماری آرتریت روماتوئید است. زردچوبه را به عنوان کپسول نیز می‌توان یافت برای کاهش دردهای مزمن می‌توان به غذا‌ها زردچوبه افزود.

روغن زیتون:
زیتون خواص ضدالتهابی دارد. افرادی که مزایای رژیم غذایی مدیترانه‌ای را می‌دانند کمتر دچار مشکلات سلامت مرتبط با التهاب مانند بیماری مفصلی یا دیابت شده‌اند. روغن زیتون حاوی ترکیباتی مانند ایبوپروفن و ژلوفن است که می‌تواند به تسکین درد کمک کند. اگر درد مزمن دارید از این روغن در سالاد‌ها و غذاهای خود استفاده کنند.

قهوه:
مصرف بسیار کم قهوه باعث کاهش احساس خستگی در هنگام انجام کار می‌شود. قهوه یکی از منابع غذایی کافئین‌دار است. کافئین را می‌توان در شکلات و چای نیز یافت. کافئین باعث تسکین درد می‌شود اما در مورد میزان مصرف کافئین باید با پزشک خود صحبت کنید.

ماهی:
یکی از غذاهای دریایی و سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است. ماهی ارزش غذایی فراوانی دارد و نه تنها در کاهش التهاب مؤثر است بلکه مزایای سلامت دیگری نیز دارد. ماهی تأثیر زیادی در کاهش درد داشته و باعث کاهش التهاب درد مفاصل می‌شود، این غذای دریایی می‌تواند درد حاصل از آرتروز را محافظت کند.

زنجبیل:
یک داروی گیاهی، خوراکی و ادویه‌ای است. برای تسکین حالت تهوع می‌توان از این گیاه استفاده کرد. زنجبیل می‌تواند درد حاصل از تورم را تسکین دهد. این گیاه تأثیر منظم و دائم در کاهش درد مفاصل دارد. گذاشتن زنجبیل در رژیم غذایی یا مصرف قرص زنجبیل عوارض جانبی دارد، این عوارض محدود و ناچیز است.

پرتقال:
سرشار از ویتامینC است و در رفع سرماخوردگی مفید می‌باشد. پرتقال حاوی آنتی اکسیدان هستند که باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های التهابی مانند آرتریت روماتوئید می‌شود. خوردن این میوه در عدم ابتلا به بیماری‌های التهابی و تورمی مؤثر است.

آویشن:
گیاهی است که برگ‌های کوچک و خوشمزه دارد و می‌توان از آن به عنوان طعم دهنده در بسیاری از غذا‌ها استفاده کرد. ترکیبات موجود در آویشن درد را کاهش می‌دهد. آویشن به عنوان یک داروی ضدالتهاب بر روی دردهای مزمن تأثیر فراوانی دارد. برای افراد مبتلا به درد مزمن توصیه می‌شود که از آویشن به عنوان طعم دهنده در خورشت‌ها، سس‌ها و دیگر غذاهای خود استفاده کنند.